Translate

lauantai 8. syyskuuta 2012

Viiveellä päivitystä

Sitruunakurkku kehittyy 
Sitruunakurkussa jotain tapahtumaa, kuvassa ei ole enää se pienin tai suurinkaan vaan keskeltä. 3 kurkkua tulossa viimein. Yksi jopa maistettu tosin siitä minkä äidillein annoin saaristoon kasvamaan. Herkullista suorastaan. Avomaakurkun ja hunajamelonin risteytys maultaan. Tätä on ehdottamasti pakko saada kasvatettua huomattavasti lisää!!

Vauvat kehittyy
Kuivuu
Kastuu
Kuvien otossa 2 tuntia väliä. Ensin näytti siltä että on jo kuollut pystyyn mutta kun taikanannaa (vettä) antaa niin jotain taikaa tapahtuu ja herää uudestaan eloon. Tosin on jo vuosien aikana tottunut tuohon ja suunnilleen osaa jo odottaakkin. Kuvien ottamisen välissä saanut muutamat avarit että huonot lehdet tippuu ja karaistuu talvea kohdin.


Otettu kasveja jo ennenaikaisesti sisälle. Syynä lähinnä villakirvat jotka vaivaa parvekkeella muita kasveja. Tarkistelun jälkeen nämä näyttää olevan ok, oli sen verran kaukana tautilähteestä. Varmaahan se vieläkään ei ole mutta tarkkailun alla toki on.


Canarion kukkanen

Yellow Habanero kukkii ja podittaa
Väriä vaihtava naga, myöhässä
NuMex Twilight otettu sisälle karanteeniin
Otettu sitten jotain kasveja sisälle. Tulee kylmä ja enempi kylmettyminen tulee villakirvoista jotka valtasi ensin sitruunakurkun ja eteni vähitellen kavalasti muihin. Taisteluarsenaalia vahvistettu, osa näkyy kuvastakin. Siis tuo sininen piste, ostettu Biltemasta 15L reppuruisku jossa pelkkää vettä. Aiemmassa ruiskussa nyt 8 litraa vettä ja mäntysuopaa jolla "pesty" kasveja. Teho vaikuttaa ihan hyvältä punkkeja vastaan mutta ratkaistavana vielä alakerran naapuri joka ihmettelee mitä "siellä tapahtuu?" Jotain tiivistystä pitää tehdä talvella ettei keväällä kuulu enää moisia soraääniä alhaalta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti