Translate

perjantai 6. heinäkuuta 2012

Jotain pientä uutta

Pluggboxissa tapahtuu
Töiden jälkeen kotiin kurkkimaan onko jo jotain tapahtunut ja onhan siellä! Vasemmalla Aji Cacho de Cabra, A2 kohdassa keskimmäisessä rivissä, Heart Throb taas A6 paikassa samalla rivillä. Niskalenkki tosin on vain tae siitä että siemenet toimii ja jotain voi tulla. Alkaako porautumaan maan alle tai jääkö kypärä tiukkaan päähän ettei sirkkalehdet aukea, pienokaisilla vielä taistelu edessä.


Chocolate Fatalii vielä hengissä
Pahaltahan tuo ensimmäiseksi näytti kun typistyi äkisti niinkin rankasti mutta mitäpä se haittaa, uutta lehteä pukkaa. Parempaa onnea sitten ensivuonna jos sinne asti säilyy hengissä, tänä vuonna tuskin muuta uskaltaa odottaa kuin lisää lehtiä ja oksia.


Lemon Drop tositoimissa
Lemon Drop alkanut kypsyttelemään muutamaa namua. Yhteensä podinalkuja 12 kpl ja kukkanuppuja ja kukkia noin kolminkertainen määrä. Ei suuremmin yllätä kun on sen verran huonossa paikassa kasvamassa; ei tukea, ei valoa, vähän vettä, joskus jotain lannoitetta, pääsääntöisesti kuivaa, köyhää ja hämärää. Nyt vaan ei ole antaa hälle tilaa kasvaa toistaiseksi miten haluaisi. Keltaiset lehdet on perunasta joka ollut myös hieman liian hämärässä kun varret on niin hennot ettei pystyssä pysy ja kastelu sillekkin jokseenkin satunnaista. Toinen perunasetti jo syöty ja hyvää olikin! Jos tuon kanssa vielä viikon vitkuttelisi ja söisi pois, saisi vaikka jonkun tomaatin tuohon paikkaan.


Vauva Lemon Drop
Otettu aikaa sitten Lemon Dropista pistokas kun hieman sitä leikkelin ja ajattelin saavani sen hyvään kotiin. Hieman nuukahtaneelta näyttää mutta johtuu veden puutteesta, multa ihan kuivaa kun purkki on niin kevyt. Kuivankauden perusteluina se että kehittääpähän juuria ennemmin kuin pituutta ja on menossa huomenna lahjaksi, parempi että hieman jo tottunut kuivuuteen eikä märkää purkkia viitsi viedä. Kaveri täyttää pyöreitä vuosia ja annettu kaikille kielto tuoda mitään kukkia. Sori Ellu, tuossa on pari nuppua vasta ja 2 pienenpientä podin alkua joten et minulta käytännössä kukkaa saa vaan jotain paljon parempaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti