Translate

tiistai 10. heinäkuuta 2012

Pluggboxissa elämää vai taantumaa ja toinen versio mysteeristä

Tylpempi pää
Kävin pikkuveljen luona katsomassa miten hänelle viety chili voi. Eipä se enää voinut mitenkään, muutama vuosi sitten unohtunut syksyllä liian pitkäksi aikaa ulos ja kummasti pakastunut ;) Oli sitten laittanut uuden tulemaan siemenestä ja tässä versiossa chilin pää on hieman tylpempi kuin omassani. Kukat toki samanlaiset, kokovalkoiset.


Parivuotias valonpuutteesta kituva puska
Samainen kasvi hieman kauempaa kuvattuna. Pienemmät lehdet kuin edellisenä kesänä, huomattavasti kuitenkin suuremmat mitä omissa vastaavissa on. Valoahan tuo kaipaa että alkaa kunnolla venähtämään pituutta mutta muuten sama juttu kuin minunkin puskissa, podia pukkaa hämärässäkin.


Tomaatit alkaa runkona olemaan melkein jo sopivan kokoisia
Tomaatit tuntuu viihtyvän. Pituutta noin 1.5 m ja kukkanuppuja alkaa olemaan noissa molemmissa. Pantano Romanescohan oli ensimmäisenä sirkkalehdillä ja muutenkin tuntuu olevan terhakoin kasvamaan. Cherokee Purple ja Ananas Noire pitäisi laittaa isompiin purkkeihin että saa tuohon samaan rivistöön. Parempaa kuvaa näistä tomaateista varmaan sitten kun purkit vaihtuu ja hieman järjestys parvekkeella. Nytkin jo toki muuttunut kun peruna otettu tuosta nurkasta pois, parit chilit tullut viimein aurinkoon, Trinidad Perfume ja Habanero Sudden Death.


Sirkkalehdet takaisin yhteen
Pluggboxissa tapahtunutta: Aji Cacho de Cabra tupsahtanut näkyviin sunnuntaina ja tänään aamulla pisti sirkkalehdet yhteen. Seuraavaksi varmaan menee takaisin mullan alle? Ehkä se protestoi sitä että tuo heikko keittiön valo on jatkuvasti päällä ja vieressä päivisin valoa antamassa Biltemasta ostettu 30W ESL. Se tuikku taas kiinni jostain halpahallista 9€ koululaisvalaisimessa. Mitään muuta ei tunnu tulevan vielä toistaiseksi mullasta ylös mutta ei muuta olekkaan kuin aikaa, ei vielä kiirettä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti